Jouluhaastekilpailu 2016
17:13 - 29.11.2016

Jo viidettä vuotta peräkkäin järjestetään uuden Turnaamo-yhteisön leikkimielinen jouluhaastekilpailu (ennen tunnettu nesretku.comin jouluhaasteina), johon kuka tahansa voi osallistua. Joulukalenterin tavoin joka päivä avataan luukku tai tässä tapauksessa julkistetaan uusi peliaiheinen haaste joka tulisi aloittaa 24 tunnin sisällä julkistamisesta, poikkeuspäiviä lukuunottamatta. Kisa kestää koko Joulukuun ajan. Jokaisesta suoritetusta haasteesta saa pisteitä (max. 2p) ja kisan loputtua eniten pisteitä keränneille on luvassa ainakin mainetta ja kunniaa. Eli voi pitää itseänsä kovana jätkänä. Kisan tarkoitus on lähinnä aktivoida ihmiset striimaamaan erilaisia pelejä ja saada striimaajille uusia katsojia.

Jokainen haaste tulee siis striimata. Striimistä täytyy jäädä tallenne mistä tuomarit näkevät että haaste on suoritettu, eli muista laittaa striimauspalvelun asetukset niin että tallenteet jäävät näkyviin ja tee mielellään vielä highlight tallenteestasi tai vaihtoehtoisesti lataa tallenne YouTubeen jos tallentamisen kanssa tulee ongelmia.

Päivän haaste julkaistaan Talvimittelö-docsissa ( http://tinyurl.com/Talvimittelo ) sekä Discordissa ( https://discord.me/Turnaamo ). Docsista löytyy myös tarkemmat säännöt. Ensimmäinen haaste julkaistaan 1.12. ja viimeinen 31.12. Voittajat julistetaan 1.1.2017.

Tuomareina kisassa toimivat @Zephi , @Jakestation , @Mutti88 , @Kumihandu , @Arthori , @Lakritse , @Garu_ , @Nikneim , @Arzga ja @Yuppi

Kommentit

Blogilla ei ole kommentteja.